Welkom op onze blogpagina!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

CRM

Maak ERP/CRM tot een succes!

Hoe zorg je ervoor dat ERP/CRM echt een succes wordt binnen je organisatie? Er zijn een aantal punten waar je over na kunt denken voordat je overgaat tot het werken met een CRM systeem.
Lees ze hier.

Wat zijn deze e-mail fouten?

Er worden dagelijks 290 miljard e-mails verstuurd. E-mail marketing is nog steeds een effectieve vorm van marketing. Maar er worden ook veel fouten gemaakt waardoor alle tijd die je erin hebt gestoken verloren gaat. Benieuwd naar een paar?

Bedrijfsprocessen automatiseren

Met CRM optimaliseer je het klantcontact. Met ERP optimaliseer je de interne bedrijfsprocessen. Met Hunter-CRM beheer je beide.

8 redenen om een CRM systeem te gebruiken

Wanneer je een kleine ondernemer bent is de drempel misschien wat hoog om een CRM systeem aan te schaffen. Bekijk de volgende redenen om toch een CRM systeem aan te schaffen.

CRM voor kleine bedrijven

Een CRM systeem zorgt ervoor dat je als kleine onderneming georganiseerd kunt werken en geen kansen misloopt. Wat zijn enkele mogelijkheden?

Hoe kies ik een goed wachtwoord?

Wij moeten zoveel wachtwoorden onthouden dat we soms uit gemak kiezen voor dezelfde wachtwoorden. Hoe kies ik een goed wachtwoord en hoe kan ik al die wachtwoorden onthouden?

Tips opruimen mailbox

Een overvolle mailbox! Komt je bekend voor?
Je postvak kan aardig volstromen. Ontdek tips om je postvak bij te houden.

Hoe voorkom je malware op je smartphone?

Malware op je smartphone? Ja dat kan! Malware op je smartphone is gericht op het verkrijgen van beheerdersrechten en toegang tot je account- en privégegevens. Lees tips hoe je malware verwijderd.

Klantgerichter met CRM

CRM helpt je klantgerichter te zijn omdat je je data centraal hebt staan. Lees hier enkele tips hoe je kan blijven werken aan je klantgerichtheid.

Overstappen ERP Systeem

Overstappen op een ERP systeem vraag wat voorbereiding en ook goed begrip van de eisen, verwachtingen en huidige situatie. Lees hier enkele tips.

Thuiswerken tips

Veel werken al weer geruime tijd vanuit huis. Voor de een is dat makkelijk en voor de ander echt een uitdaging. Lees hier enkele tips.

Wat is ERP?

Met ERP ben je in staat om het gebruik van bedrijfsmiddelen te controleren en de efficiëntie van de activiteiten te verbeteren.

Ransomware voorkomen

Ransomware op je PC is echt een nachtmerrie. Hoe voorkom je ransomware? Lees hier enkele eenvoudige tips.

Time management tips

Kom je vaak tijd te kort? Plan je vaak te optimistisch? Een goede planning maken is lastig als je niet weet hoeveel tijd een taak kost. Ontdek hier enkele tips.

Factureren vanuit een CRM Systeem

Eén van de grote voordelen van een CRM systeem is de mogelijkheid om te factureren.
Factureren kost altijd veel tijd en veel ondernemers vinden het een vervelende klus maar zonder facturatie geen inkomsten.
Daarom verdient het zeker aandacht binnen je onderneming.

6 relatiebeheer tips

Relatiebeheer vergt tijd. Daarom geven we graag enkele tips. Lees hier 6 tips die je helpen je relatiebeheer op een hoger plan te brengen.

Waarom CRM

Met een CRM Systeem kun je klantgegevens centraal houden en up to date. Maar een CRM systeem doet nog veel meer. Benieuwd wat het voor jou kan betekenen?

Offertes maken in CRM Systeem

In het Hunter CRM systeem kun je eenvoudig offertes opstellen en versturen. Een goede offerte is meer dan een prijsopgave. Een goed opgestelde offerte kan net dat duwtje geven. Daarom is het belangrijk om hier aandacht aan te schenken. Waar moet je vooral aan denken?

Hoe voorkom je malware?

In dit artikel kun je lezen wat malware is, en krijg je enkele tips om malware te voorkomen. Er zijn ongelooflijk veel soorten malware maar we lichten er een paar uit. En wat doet ActaBlue om een veilige werkomgeving te garanderen?

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

en ontvang 4x per jaar tips en updates