Verbind en automatiseer jouw bedrijfsprocessen met Hunter-CRM.

CRM en ERP

Hunter-CRM is een systeem dat CRM en ERP combineert. Het kenmerk is een centraal gedeelde database dat door verschillende bedrijfseenheden wordt gebruikt. Dus Sales, Boekhouding, HR. Hierdoor neemt de productiviteit toe omdat je heel veel tijd bespaart met het dubbel invoeren van gegevens of het zoeken naar gegevens.

Voordelen

Wanneer je een kleine ondernemer bent is de drempel misschien wat hoog om een CRM systeem aan te schaffen. Maar de aanschafkosten staan niet in verhouding met wat het systeem je ook kan opleveren.

Kijk daarom eens naar de onderstaande redenen om te overwegen over te stappen op het gebruik van een CRM systeem.

Beheer contacten

Al de gegevens van je klant op één plek. Maak taken, calls en afspraken. Deze synchroniseren met je agenda.

Factureer vanuit CRM

Maak in een paar klikken een factuur aan en verzend hem digitaal vanuit Hunter-CRM.

Direct marketing

Met Hunter-CRM kun je gerichte mailings uitsturen. Je kiest op eenvoudige wijze je doelgroep voor een specifieke campagne.

Eenvoudige workflow

Met een workflow kun je diverse onderdelen van het werk- en bedrijfsproces bijhouden. Maak je workflow zo uitgebreid als je wilt.

Koppel boekhoudprogramma

We maken de koppeling met bijvoorbeeld SnelStart, Exact, Accountview en Twinfield.
Zo hoef je niet langer je boekhouding in Excel bestanden te verwerken maar heb je duidelijk overzicht.
Een app die al je contactgegevens helpt te ordenen?
Ben je ZZP-er en wil je meer overzicht met wie je wanneer contact moet opnemen dan is deze Basic CRM app een uitkomst. Klik hier en probeer de app gratis uit!
 
Lees meer
Je monteurs op pad sturen zonder formulieren?

De monteurs gebruiken misschien formulieren wat veel administratietijd kost. Maar nu kunnen ze op locatie hun start en eindtijd invoeren en daarmee hun uren boeken. Ook is het mogelijk om materiaalgebruik door te geven in deze app.

 
Lees meer

Blogs
waarom CRM

Waarom CRM gebruiken?

Met een CRM Systeem kun je klantgegevens centraal houden en up to date. Maar een CRM systeem doet nog veel meer. Benieuwd wat het voor jou kan betekenen?

Maak CRM/ERP tot een succes

Hoe zorg je ervoor dat ERP/CRM echt een succes wordt binnen je organisatie? Er zijn een aantal punten waar je over na kunt denken voordat je overgaat tot het werken met een CRM systeem.

proximity marketing

Wat is proximity marketing?

Proximity marketing heeft alles te maken met beacontechnologie. App gebruikers krijgen een bericht wanneer ze ‘in de buurt zijn’ van een beacon.
Hoe kun je dit nu succesvol inzetten?