0881101000 info@actablue.com

POS Systeem zorgt voor
hogere omzetten en betere marges

Een POS Systeem zorgt voor hogere omzetten en betere marges.
En het scheelt jou als retailer kostbare tijd omdat je eenvoudig rapporten kunt uitdraaien en zo snel inzicht krijgt in hoe je ervoor staat.

Een compleet omnichannel POS Systeem

De ontwikkelingen in de retail gaan steeds minder om transacties, maar om de relatie tussen jou en je klant.
Met ons POS Systeem krijg je meer inzicht in de wensen van de klant. Het scherm bestaat hoofdzakelijk uit sneltoetsen waardoor je in één oogopslag overzicht hebt. Onze kassasoftware koppelt met een bestelzuil, mobiele kassa, webshop etc.

Overal en altijd inzicht in je gegevens

Wij ontwikkelen de kassa software zelf op basis van de wensen van onze klanten. Wij ontwikkelen alles in eigen huis en kunnen daardoor snel schakelen. Heb je extra functionaliteiten nodig? Wij passen dit zo aan. Ons POS Systeem is gebruiksvriendelijk en geoptimaliseerd voor ambulante detailhandel en winkels. Iedereen moet ermee kunnen werken.

Boekhoudpakket en webshop koppeling

Met onze koppelingen bespaar je tijd en geld. Ons kassasysteem kan samenwerken met je boekhoudpakket zodat je alle bonnen niet handmatig hoeft in te voeren. Heb je een webshop?
Dan kun je centraal de voorraden en producten bijhouden met onze kassasysteem webshop koppelingen.

Ik wil meer weten –>

Bespaar tijd en geld!

CRM en POS

Door jarenlange ervaring op het gebied van automatisering weten wij goed in te spelen op de wensen van ondernemers.
De kassa is gekoppeld aan ons Hunter-CRM systeem waardoor je niet alleen verkoopt maar ook inzicht krijgt in de wensen van de klant en ze daardoor beter van dienst kunt zijn middels gerichte aanbiedingen. Je leert je klanten beter kennen!

Kassa in de cloud

Alle data wordt opgeslagen in de cloud. Hierdoor is de informatie altijd en overal toegankelijk. De gegevens staan beveiligd op onze cloudserver waar je altijd op in kunt loggen. Wij maken de back-ups, dus daar hoef je je geen zorgen om te maken.

Inloggen op afstand op een touchscreen kassa

Wij begrijpen dat wanneer zich een probleem voordoet je direct geholpen wilt worden. Problemen met een kassasysteem kunnen wij snel verhelpen als wij op afstand inloggen op je kassasysteem. Hierdoor kunnen wij je de technische support geven om direct weer operationeel te zijn.

Meer weten?

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op!

grow by Daria Moskvina from the Noun Project