Automatiseer je debiteurenbeheer

Credit Management

CMS (Credit Management Systeem) is jouw actieplan tegen debiteuren die te laat betalen. Met CMS heb je een duidelijk overzicht over je debiteurenbeheer en kun je zelf je proces automatiseren en optimaliseren. Hiermee zorg je ervoor dat je cashflow wordt beschermd door de debiteurenpost te verlagen en debiteurenrisico te minimaliseren.

Z
Verlaag je debiteurensaldo met tientallen procenten
Z
Stel je eigen automatische debiteurenbeheer proces in
Z
Werk procesmatig je debiteurenbeheer saldo bij
Z
Stuur dossiers gemakkelijk door naar gerechts- of incassopartners

Exact Online of SnelStart

Koppel met Exact online of SnelStart en zorg zo voor een eenvoudige workflow voor de debiteuren bewaking. Maak je factuur of verkoopboeking aan in Exact Online, deze wordt dan automatisch aan de juiste klant in het CMS systeem gekoppeld.

Koppeling met administratie

Met ActaCollect wordt het debiteurensaldo verlaagd en worden openstaande vorderingen eerder betaald.
Je optimaliseert de cashflow en je organisatie straalt professionaliteit uit.
Je administratie is gekoppeld aan CMS en zorgt zo voor een eenvoudige workflow voor debiteurenbeheer.

Wanneer je een factuur of verkoopboeking aanmaakt in je administratie wordt deze automatisch aan de juiste klant in CMS gekoppeld. Elke dag wordt CMS up-to-date gebracht met de juiste gegevens uit je administratie.

Doordat je zelf het proces samen kunt stellen, kun je het aanpassen per debiteur. Zo kun je een goede relatie met je debiteuren onderhouden en de vertrouwensband versterken. Daarnaast kunnen klanten inloggen op een externe portal en hun facturen betalen via een betaallink.

Up to date

Het credit management systeem wordt iedere dag bijgewerkt met de juiste gegevens uit je administratie zodat de debiteuren bewaking up to date is.
Heeft de klant een factuur nog niet betaald dan volgt er een herinnering. Blijft de factuur openstaan dan zal de optie voor een betalingsregeling worden gestuurd of wordt de debiteur eventueel overgedragen aan een incassobureau.
De klanten kunnen de facturen middels een betaallink van Rabo Smart Pay of CCV Pay gemakkelijk voldoen.

Credit management screenshot1
Credit management systeem