Een gratis kassa app?

Als startende ondernemer heb je te maken met grote investeringen en onzekere inkomsten.
Het klinkt aanlokkelijk om ook op een kassasysteem te besparen. Maar wat zijn dingen waar je toch even bij stil moet staan?

5 redenen om je bedrijfsprocessen te automatiseren

Met CRM optimaliseer je het klantcontact. Met ERP optimaliseer je de interne bedrijfsprocessen. Met Hunter-CRM beheer je beide.

POS Systeem voor slijterijen

Het POS Systeem van ActaBlue is meer dan een kassa, het is ook een marketing tool! Je kunt zelf bepalen hoe uitgebreid je het omnichannel POS systeem wilt hebben. Het POS Systeem is zeer geschikt voor slijterijen omdat we daarin veel ervaring hebben en maatwerk leveren die uitermate geschikt is voor slijterijen.

Vectron Connect App

Krijg je veel bestellingen? Je voorraad-, debiteuren en financiële administratie blijft op orde.
De VectroConnect app neemt je veel werken uit handen en biedt je klanten maximaal bestelgemak.

Tips offerte opstellen

 In het Hunter CRM systeem kun je eenvoudig offertes opstellen en versturen. Maar wil je de deal sluiten is het belangrijk dat je een goede offerte opstelt. Een goede offerte is meer dan een prijsopgave. Bekijk de tips.

Tijd voor een bestelzuil?

Een bestelzuil mèt een pinautomaat verhoogt de omzet en de doorstroom zonder extra personeel in te zetten. Klanten kunnen zelf hun bestelling plaatsen en direct afrekenen via een gekoppelde pinterminal aan de zuil.

Wat is omnichannel?

Een omnichannel ondernemer gebruikt al het goede van de online wereld en al het goede van de offline wereld om de klant te bereiken. Dus ze gebruiken een webshop om de klant online te vinden, een app om ze van gemak te voorzien en ze hebben een loyaltyprogramma of een spaarprogramma.

 ActaBlue oplossingen

We voorzien het MKB van een totaal oplossing voor de automatisering die normaal alleen voor de grote ketens beschikbaar en betaalbaar is. Ontdek onze oplossingen.

Waarom CRM gebruiken?

 Met een CRM Systeem kun je klantgegevens centraal houden en up to date. Maar een CRM systeem doet nog veel meer. Bekijk deze story en ontdek de mogelijkheden.

Tips om je webshop vindbaar te maken

Je hebt als ondernemer eindelijk een webhop maar op de een of andere manier wil het nog niet echt lopen. Een webshop is pas het begin.

Een gratis kassa app? 5 redenen om je bedrijfsprocessen te automatiseren POS Systeem voor slijterijen VectronConnect app Tips offerte opstellen Is een bestelzuil iets voor jou? Wat is omnichannel? ActaBlue oplossingen Waarom CRM? Ontdek 6 redenen. Tips om je webshop vindbaar te maken