0881101000 info@actablue.com

Snel schakelen met een CRM Systeem

Snel schakelen

Met een CRM systeem heb je al je klantgegevens centraal staan zodat je snel kunt schakelen.
Hunter-CRM maakt het mogelijk je klantenbestand te optimaliseren en te onderhouden en is eenvoudig aan te passen aan de unieke vereisten van je bedrijf en branche.

Centraal vastleggen

Het is essentieel om informatie over je relaties centraal vast te leggen. Alleen dan kun je optimaal anticiperen op wat hen aangaat.
Wat zijn nog meer de mogelijkheden van Hunter-CRM?
Hieronder lichten we er een paar uit.

Relatiebeheer

Relatiebeheer vormt de basis van ons Hunter relatiebeheer systeem. Door middel van het Hunter-CRM systeem heb je alle gewenste informatie van je relaties op dezelfde plaats.

Activiteiten

Kies voor de module Activiteiten en leg alle activiteiten van en voor je relaties vast. Je kunt bijvoorbeeld een antwoord retour verzoeken van degene aan wie je de activiteit overdraagt om te zien of er actie reeds en op tijd is ondernomen.

Koppeling boekhoudprogramma

Hunter-CRM maakt koppelingen voor de meest gangbare accounting software welke naadloos aansluiten op het systeem. Koppelingen zijn o.a. mogelijk met Account View, King, Exact en Snelstart.

Direct Mail

Deze zeer krachtige module stelt je in staat om correspondentie te versturen naar een gerichte doelgroep. Je schrijft je boodschap slechts eenmaal in standaard correspondentie, selecteert de bedrijven – en contactpersonen – naar wie je deze correspondentie wilt sturen. Je klikt op de knop: ‘verwerk de selectie’ en Hunter doet de rest.
}

Opportunities (kansen)

Deze module is onder andere bedoeld om omzet prognoses te maken, en stelt je in staat een – op individuele basis tot stand gebrachte – totaal raming te maken waarop je je beleid kunt afstellen.
b

Offertes

Deze module stelt je in de gelegenheid om offertes direct vanuit je Hunter relatiebeheer systeem te maken en deze vervolgens direct onder de projectgegevens op te slaan. Door middel van een paar muis klikken is je offerte gemaakt.

Subartikelen

Ook wel samengestelde artikelen genoemd, deze module stelt je in de gelegenheid om de verschillende (sub)artikelen samen te voegen om tot een samengesteld artikel te komen.

Bestelling en inkoop

Volledige controle van nog te ontvangen goederen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Met behulp van Hunter ben je verzekerd van een sluitende controle op al je inkopen en heb je op elk gewenst moment altijd het juiste advies.
}

Urenregistratie

Deze module is niet alleen een registratiemiddel voor het bijhouden van uren maar stelt je tevens in de gelegenheid om zonder moeite de in- en externe prijzen van je medewerkers te bepalen.

Prijsafspraken

Niet al je afnemers betalen dezelfde prijzen voor je goederen en/of uren. Jouw organisatie betaald ook niet altijd dezelfde prijs voor de goederen of uren welke je inkoopt. In deze module kunt je eenvoudig de prijsafspraken vastleggen.
k

Bezoek rapportage

Voor verkopers en receptionistes een onmisbare module. Je medewerkers leggen alle inkomende en uitgaande rapportage(s) vast waardoor je altijd een duidelijk overzicht hebt van alles wat besproken is. Daarbij kunnen vervolg acties gepland worden en overgedragen worden aan derden. Ook kun je een bevestiging van afhandeling verzoeken van degene aan wie je deze actie hebt overgedragen.
Lees hier webstories:

Werk slimmer en bespaar tijd met een CRM Systeem

Meer weten?

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op!

grow by Daria Moskvina from the Noun Project
Tips offerte opstellen Waarom CRM? Ontdek 6 redenen. 5 redenen om je bedrijfsprocessen te automatiseren