ActaSmart – Een alles in één kassa

Wat is ActaSmart

ActaSmart is een alles-in-één kassa die in je broekzak past. Het is een stukje software die van je telefoon, pinapparaat of tablet een mobiele kassa maakt.
Klanten hoeven niet langer naar de kassa te lopen dus het voorkomt lange wachtrijen en het maakt plaats voor meer persoonlijk contact met de klant.

Mobiele kassa met ActaSmart software erop

Geen wachtrijen

Klanten kunnen nu meteen afrekenen bij de medewerker die ze heeft geholpen. Hierdoor wordt er geen tijd verspilt aan het zoeken naar het pinapparaat. Dit zorgt voor een prettiger koopproces en een meer tevreden klant. En de omzetsnelheid wordt verhoogd.

Alles-in-één kassa

Efficiënter betalen

Ook offline te gebruiken

R

Beschikbaarheid

ActaSmart is beschikbaar op alle Android apparaten, kassa’s en pinapparaten. Het kan zelfs worden verbonden aan je huidige kassa systeem en webshop. ActaSmart is ook offline te gebruiken. Het slaat al je bestellingen en betalingen op en upload deze als je weer internet verbinding hebt. Zo kun je waar en wanneer je ook wilt, je onderneming runnen.

Voorraadbeheer

Ook wordt je voorraad beheert met ActaSmart. Door ActaSmart te koppelen aan je webshop wordt deze automatisch geüpdatet bij een transactie. Dit scheelt veel tijd en werk die jij weer in je business kunt stoppen.

Boekhouding

De ActaSmart kan als zelfstandige kassa worden gebruikt of worden aangesloten op je huidige kassasysteem.
De software op dit apparaat kun je ook koppelen aan een boekhoudsysteem. Daardoor wordt je boekhouding geautomatiseerd en dat scheelt je als ondernemer heel veel tijd.
Je kunt er ook loyaltyprogramma’s mee opstarten.

Met ActaSmart kun je dus alles wat een kassa kan en meer. Een alles-in-één kassa die in je broekzak past.

Go smart, ActaSmart.

Bekijk ook deze stories:

Wil je meer weten?

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op!

+31 (0)88 110 1000

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

en ontvang 4x per jaar tips en updates

Tips om je webshop vindbaar te maken Een gratis kassa app? Is een bestelzuil iets voor jou? Waarom CRM? Ontdek 6 redenen. Tips offerte opstellen POS Systeem voor slijterijen