0881101000 info@actablue.com

Je webshop volledig geïntegreerd in je kassa

Webshop starten

Steeds meer ondernemers bedenken creatieve oplossingen om hun klanten te bereiken.
De snackbar op de hoek wordt een afhaalrestaurant. Klanten bestellen online en halen aan een geïmproviseerd loket hun bestelling op.
Sommige ondernemers hebben een drive through oplossing. Anderen sluiten hun deuren maar communiceren duidelijk naar de klant dat ze telefonisch of op internet nog bereikbaar zijn.

Beheer alles in één systeem!

ActaBlue koppelt met CCV Shop

Wat ga jij als ondernemer doen? Heb je ook al over een webshop nagedacht?
Misschien denk je dat het te veel werk is, te ingewikkeld. Hoe houd ik dan mijn voorraad bij?

Koppel je webshop aan je kassa

Je webshop is volledig geïntegreerd in je kassasysteem. Dit houdt in dat wanneer iemand iets koopt in de webshop dit dan rechtstreeks in het kassasysteem verwerkt wordt. Ook verschijnt er een pakbon die je kunt gebruiken om de bestelling te versturen. Dit voorkomt menselijke fouten en scheelt heel veel tijd. Je boekhouding en kassa kloppen zo altijd!

Hoe werkt het?

Je beheert alles eenvoudig in één systeem. Denk aan productgegevens, productafbeeldingen, bestellingen, klantgegevens en eventuele cadeaubonnen. Dit geeft duidelijkheid voor je webshop klanten. Als een artikel niet op voorraad is, wordt het artikel niet getoond in de webshop. Of wanneer een bepaalde maat of kleur niet meer voorradig zijn is deze niet langer aanklikbaar in de webshop. Het invoeren van producten voor de eerste keer in de webshop gaat ook razendsnel. Dit bespaart je een hoop tijd.

Meer weten?

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op!

grow by Daria Moskvina from the Noun Project