Je webshop en je voorraadbeheer

Webshop starten

Steeds meer ondernemers bedenken creatieve oplossingen om hun klanten te bereiken.
Waar eerder een webshop als overbodig werd gezien kan het nu een reddingsboei zijn. Heb je zelf al over een webshop nagedacht?
Het hoeft helemaal niet veel tijd te kosten. Tegenwoordig zijn er bijna kant en klare oplossingen.
Waar wel opgelet dient te worden is je voorraadbeheer.

Beheer alles in één systeem!

Je voorraad beheren op 1 plek

Waarom die koppeling?
Omdat je anders de voorraad moet bijhouden op twee plekken. De winkel en de webshop.
ActaBlue koppelt de webshop en dus de voorraad aan je kassa. En dat scheelt je heel veel tijd!

Koppel je webshop aan je kassa

Je webshop is volledig geïntegreerd in je kassasysteem. Dit houdt in dat wanneer iemand iets koopt in de webshop dit dan rechtstreeks in het kassasysteem verwerkt wordt. Ook verschijnt er een pakbon die je kunt gebruiken om de bestelling te versturen. Dit voorkomt menselijke fouten en scheelt heel veel tijd. Je boekhouding en kassa kloppen zo altijd!

Hoe werkt het?

Je beheert alles eenvoudig in één systeem. Denk aan productgegevens, productafbeeldingen, bestellingen, klantgegevens en eventuele cadeaubonnen. Dit geeft duidelijkheid voor je webshop klanten. Als een artikel niet op voorraad is, wordt het artikel niet getoond in de webshop. Of wanneer een bepaalde maat of kleur niet meer voorradig zijn is deze niet langer aanklikbaar in de webshop. Het invoeren van producten voor de eerste keer in de webshop gaat ook razendsnel. Dit bespaart je een hoop tijd.

Bekijk ook deze stories:

Nieuwsgierig?

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op!

Tips om je webshop vindbaar te maken Een gratis kassa app? Is een bestelzuil iets voor jou? Waarom CRM? Ontdek 6 redenen. Tips offerte opstellen POS Systeem voor slijterijen