De voordelen van een webshop koppeling

Voor veel bedrijven is een webwinkel een nieuw verkoopkanaal. En dat levert extra werk op want er ontstaan twee afzonderlijke registraties. En daar zit je niet op te wachten!
Wanneer de webshop los functioneert van de kassa dan heb je op twee plekken voorraadbeheer. Dus wanneer een klant iets besteld zou het ideaal zijn wanneer dat direct bijgewerkt wordt in je voorraad. Wanneer je aanpassingen doet in prijzen of in artikelen zou dat meteen op beide plekken bijgewerkt moeten worden. Dat kan dus wanneer er een koppeling wordt gemaakt tussen de kassa en de webshop.
Z
Bespaar tijd
Z
Je nieuwe producten staan snel online
Z
Orders worden efficiënt afgehandeld.
Z
Retouren wordt makkelijker (voor jou én je klant)
Z
Voorraad is altijd up to date

Koppeling CCV Shop

De koppeling met bijvoorbeeld CCV Shop is heel simpel.
Als ondernemer activeer je ActaBlue op de CCV Shop.
Je krijgt een sleutel, die wordt in de kassasoftware ingevoerd en klaar is Kees!
En hoeveel tijd kost je dat? We zouden bijna kunnen zeggen, met één druk op de knop kun je de webshop koppelen aan onze kassa.

voordelen webshop koppeling

Als een artikel niet op voorraad is, wordt het artikel niet getoond in de webshop. Of wanneer een bepaalde maat of kleur niet meer voorradig zijn, is deze niet langer aanklikbaar in de webshop. Het invoeren van producten voor de eerste keer in de webshop gaat ook razendsnel. Dit bespaart je een hoop tijd en voorkomt fouten.

Benieuwd naar meer oplossingen?
Mobiele kassa

Mobiele kassa

ActaSmart is een stukje software die van een PDA een kassa maakt gekoppeld aan je administratie. Klanten hoeven niet langer naar de kassa te lopen, daardoor maakt het plaats voor meer persoonlijk contact met de klant.

Creditmanagement

Creditmanagement systeem

Automatiseer je debiteurenbeheer. Verlaag je debiteurensaldo met CMS. Krijg openstaande vorderingen eerder betaald.
Optimaliseert de cashflow en straal professionaliteit uit.

Groothandel ERP systeem

Heb je een groothandel?

Om je cash en carry goed te kunnen managen is een ERP systeem onmisbaar. Dit systeem helpt je als ondernemer je processen te stroomlijnen zoals voorraadbeheer, boekhouding, relatiebeheer, orderinvoer en verwerking.