\

Smart POS voor de horeca

Onze SmartPOS: Bestellen en betalen met één apparaat

Een PDA én mobiel pinapparaat ineen, direct gekoppeld aan je kassa, administratie, keukenmanagement- en voorraadsysteem.
De mobiele kassa van ActaBlue zorgt ervoor dat je overal en altijd kunt afrekenen.

Op veel terrassen is het nog zo dat je met één device de bestelling opneemt en dan later met een pinterminal terugkomt om af te rekenen. In het ergste geval moet de klant zelfs meelopen naar de balie om af te rekenen. Dit kost heel veel tijd.
Met een SmartPOS is dat verleden tijd!
  • Automatische synchronisatie met de cloud
  • Blijf verkopen zonder internet
  • De data is altijd beveiligd
  • Maak een eind aan wachtrijen
  • Realtime voorraadbeheer

Een absolute alleskunner

Onze software maakt een ‘gewone’ smartpos tot een absolute alleskunner in je zaak. ActaBlue selecteerde 2 smartpos-apparaten voor intensief en betrouwbaar horeca- en retailgebruik. De functionaliteit van onze software laat zich echter niet beperken tot deze 2 suggesties, andere merken en types smartpos kunnen ook geschikt zijn.

Een complete kassa in je hand

De smart pos is een all-in one kassa. Dat houdt in dat je er niet alleen je bestelling mee kunt doen, maar ook je voorraad kunt bijhouden. De koppeling tussen de kassa en je boekhoudprogramma zorgt ervoor dat je heel veel tijd bespaart.
Dit kleine apparaatje heeft zelfs een bonprinter! Dus als de klant een bonnetje wilt, kun je die printen. Je kunt de bon ook mailen mocht de klant dat willen. Dit alles vanuit deze complete kassa.

Alles werkt probleemloos samen. Je kassa, boekhouding, keukenmanagement- en voorraadsysteem. Dit resulteert in snelheid, efficiency, betrouwbaarheid en rendement.
En extra service voor je klanten.

Meer weten?

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op!

grow by Daria Moskvina from the Noun Project