Smart POS voor de horeca

ActaSmart: Bestellen en betalen met één apparaat

Een PDA én mobiel pinapparaat ineen, direct gekoppeld aan je kassa, administratie, keukenmanagement- en voorraadsysteem.
De ActaSmart van ActaBlue zorgt ervoor dat je overal en altijd kunt afrekenen.

Bespaar tijd

Op veel terrassen is het nog zo dat je met één device de bestelling opneemt en dan later met een pinterminal terugkomt om af te rekenen. In het ergste geval moet de klant zelfs meelopen naar de balie om af te rekenen. Dit kost heel veel tijd.
Met een SmartPOS is dat verleden tijd!

smart pos

Koppel boekhouding

De smart pos is een all-in one kassa. Dat houdt in dat je er niet alleen je bestelling mee kunt doen, maar ook je voorraad kunt bijhouden. De koppeling tussen de kassa en je boekhoudprogramma zorgt ervoor dat je heel veel tijd bespaart.

Een complete kassa

Dit kleine apparaatje heeft zelfs een bonprinter! Dus als de klant een bonnetje wilt, kun je die printen. Je kunt de bon ook mailen mocht de klant dat willen. Dit alles vanuit deze complete kassa.

Alles werkt probleemloos samen. Je kassa, boekhouding, keukenmanagement- en voorraadsysteem. Dit resulteert in snelheid, efficiency, betrouwbaarheid en rendement.
En extra service voor je klanten.

Een absolute alleskunner

De software maakt een ‘gewone’ smartpos tot een absolute alleskunner in je zaak. ActaBlue selecteerde 2 smartpos-apparaten voor intensief en betrouwbaar horeca- en retailgebruik. De functionaliteit van onze software laat zich echter niet beperken tot deze 2 suggesties, andere merken en types smartpos kunnen ook geschikt zijn.

Automatische synchronisatie met de cloud

Blijven verkopen zonder internet

De data is altijd beveiligd

}

Maak een eind aan wachtrijen

Realtime voorraadbeheer

Benieuwd naar meer oplossingen?

Mobiele kassa

ActaSmart is een stukje software die van een PDA een kassa maakt gekoppeld aan je administratie. Klanten hoeven niet langer naar de kassa te lopen, daardoor maakt het plaats voor meer persoonlijk contact met de klant.

Creditmanagement systeem

Automatiseer je debiteurenbeheer. Verlaag je debiteurensaldo met CMS. Krijg openstaande vorderingen eerder betaald.
Optimaliseert de cashflow en straal professionaliteit uit.

Heb je een groothandel?

Om je cash en carry goed te kunnen managen is een ERP systeem onmisbaar. Dit systeem helpt je als ondernemer je processen te stroomlijnen zoals voorraadbeheer, boekhouding, relatiebeheer, orderinvoer en verwerking.

Wil je meer weten?

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op!