Slim mobiel werken met Hunter-CRM

Mobiel werken, flexibel werken, het Nieuwe Werken. Het komt allemaal op hetzelfde neer. We moeten overal en altijd ons werk kunnen doen. We zijn niet afhankelijk van een werkplek of een vaste tijd. En we willen dat onze data altijd up to date is. Marketing, Sales, Service, IT, iedereen moet rondom de juiste klantgegevens kunnen werken. Zo bedien je je klanten en prospects optimaal en verhoog je klanttevredenheid.

Wat is mobiel werken?

We hebben natuurlijk een hoop technische hulpmiddelen die het mogelijk maken zoals een laptop, tablet en mobiele telefoon. We kunnen op elk moment e-mailen, gegevens terugvinden en videoconferenties bijwonen.
We moeten snel kunnen reageren op een klantvraag of op een verzoek van de leidinggevende om de laatste cijfers. We werken thuis, zijn onderweg of in vergadering.

De voordelen van mobiel werken

Hogere productiviteit

Er is minder afleiding en er kan worden gewerkt op verschillende tijden.

Betere service

Doordat medewerkers vaker bereikbaar zijn en toegang hebben tot de nodige data en software.

Goed voor het milieu

Je draagt bij aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) wat goed is voor je bedrijfsimago!

Flexibel werken met een CRM Systeem

Met een CRM Systeem wordt de data centraal beheerd. Dit is veilig en de informatie is altijd up to date. Werknemers hebben allemaal toegang tot de data die ze nodig hebben om hun taak uit te voeren. Ook wanneer ze thuis werken.

Mobiel werken met een app

Buitendienstmedewerkers zijn voornamelijk onderweg en gebruiken soms nog formulieren wat veel administratietijd kost. Met de Hunter app kan de monteur bijvoorbeeld de oorzaak van een probleem vastleggen, maar ook het advies dat is gegeven. Foto’s kunnen geüpload worden zodat deze in een werkbon verwerkt worden.

De nadelen van mobiel werken

Uiteraard de uitdaging privé en werk. Omdat je overal en altijd kunt werken betekent dat nog niet dat dat hoeft. Probeer die balans te houden. Managers moeten hier ook oog voor hebben.
Zorg er ook voor dat de veiligheid van de data gewaarborgd is.
Een nadeel van flexibel werken is dat er minder tijd op kantoor wordt doorgebracht. Doe daarom moeite om contact te houden met collega’s.

Blogs
waarom CRM

Waarom CRM gebruiken?

Met een CRM Systeem kun je klantgegevens centraal houden en up to date. Maar een CRM systeem doet nog veel meer. Benieuwd wat het voor jou kan betekenen?

Checklist kassasysteem kopen

Het kiezen van een kassasysteem dat bij je past, kan best lastig zijn.
Daarom deze korte checklist om je te helpen bij deze keuze…

slim mobiel werken

Wat is proximity marketing?

Proximity marketing heeft alles te maken met beacontechnologie. App gebruikers krijgen een bericht wanneer ze ‘in de buurt zijn’ van een beacon.
Hoe kun je dit nu succesvol inzetten?