0881101000 info@actablue.com

Slim mobiel werken met Hunter-CRM

Mobiel werken, flexibel werken, het Nieuwe Werken. Het komt allemaal op hetzelfde neer. We moeten overal en altijd ons werk kunnen doen. We zijn niet afhankelijk van een werkplek of een vaste tijd.

Wat is mobiel werken?

We hebben natuurlijk een hoop technische hulpmiddelen die het mogelijk maken zoals een laptop, tablet en mobiele telefoon. We kunnen op elk moment e-mailen, gegevens terugvinden en videoconferenties bijwonen.
We moeten snel kunnen reageren op een klantvraag of op een verzoek van de leidinggevende om de laatste cijfers. We werken thuis, zijn onderweg of in vergadering.

De voordelen van mobiel werken

Hogere productiviteit doordat er minder afleiding is en er gewerkt kan worden op verschillende tijden.
Er is een betere service naar de klant, doordat medewerkers vaker bereikbaar zijn en toegang hebben tot de nodige data en software.
Mobiel werken is goed voor het milieu dus je draagt bij aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) wat goed is voor je bedrijfsimago!

Flexibel werken met een CRM Systeem

Met een CRM Systeem wordt de data centraal beheerd. Dit is veilig en de informatie is altijd up to date. Werknemers hebben allemaal toegang tot de data die ze nodig hebben om hun taak uit te voeren. Ook wanneer ze thuis werken.
Met Hosted Exchange werk je samen waar en wanneer je maar wilt.
Je kunt overal en 24/7 uw email, agenda en contactlijst raadplegen.
Daarbij biedt Hunter-CRM ook een volledig Office pakket in de cloud. Dit houdt in werken met Word, Excel etc alsof je op je eigen device werkt, maar dan veilig in de cloud.

slim mobiel werken

Mobiel werken met een app

Buitendienstmedewerkers zijn voornamelijk onderweg en gebruiken soms nog formulieren wat veel administratietijd kost. Met de Hunter app kan de monteur bijvoorbeeld de oorzaak van een probleem vastleggen, maar ook het advies dat is gegeven. Foto’s kunnen geüpload worden zodat deze in een werkbon verwerkt worden.

De nadelen van mobiel werken

Uiteraard de uitdaging privé en werk. Omdat je overal en altijd kunt werken betekent dat nog niet dat dat hoeft. Probeer die balans te houden. Managers moeten hier ook oog voor hebben.
Zorg er ook voor dat de veiligheid van de data gewaarborgd is.
Een nadeel van flexibel werken is dat er minder tijd op kantoor wordt doorgebracht. Doe daarom moeite om contact te houden met collega’s.

Meer weten?

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op!

grow by Daria Moskvina from the Noun Project