Narrowcasting

Wat is narrowcasting?

Het is een vorm van digitale communicatie op beeldschermen ook wel digital signage genoemd. Dat kan in een restaurant het menu zijn of in de bioscoop kun je zien wat voor films er draaien. Soms zie je een scherm aan de muur hangen bij de ontvangstbalie. Zo kan de bezoeker van jouw pand alvast geïnformeerd worden over bijvoorbeeld praktische zaken.

Waarom narrowcasting gebruiken

Hard- en software is steeds makkelijker te gebruiken en het kost ook steeds minder. Daarom is het heel aantrekkelijk om in allerlei ruimten bijvoorbeeld een scherm op te hangen.

Het grote voordeel is dat de informatie makkelijk te veranderen is. Zo krijg je op het juiste moment de juiste informatie. Je kunt in een handomdraai content klaar zetten om te tonen wanneer je maar wilt. Deze content kan bestaan uit afbeeldingen, videobestanden, social media etc.

Narrowcasting toepassingen

Narrowcasting wordt in steeds meer branches toegepast om bijvoorbeeld wachttijden aangenamer te maken of om in de retail producten of acties onder de aandacht te brengen.

Creëer een extra verkooppunt

Aanbiedingen of acties

Product- of merkfilmpjes

Sfeerbeelden van bijvoorbeeld natuur, dieren of sport

Social Media zoals Facebook en Twitter

Locaties

Narrowcasting kom je op steeds meer plekken tegen. Bepaal voor jouw locatie waar je narrowcasting het beste kunt inzetten.

Wachttijden

Heb je vaak lange wachtrijen? Combineer wachttijd verzachting met informatievoorziening en verkoopstimulatie.

Kosten

Bespaar kosten op ontwerp en drukwerk. Stel een weekschema in en je hoeft er niet meer naar om te kijken.
We leveren een complete narrowcasting oplossing!
Jouw boodschap helder en duidelijk.

Wil je meer weten over narrowcasting?

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op!

+31 (0)88 110 1000