Mobiele kassa

Een mobiele kassa of een smartpos? ActaBlue komt met een PDA én mobiel pinapparaat ineen, direct gekoppeld aan je administratie, keukenmanagement- en voorraadsysteem.
De mobiele kassa van ActaBlue zorgt ervoor dat je overal en altijd kunt afrekenen.

Op veel terrassen is het nog zo dat je met één device de bestelling opneemt en dan later met een pinterminal terugkomt om af te rekenen. In het ergste geval moet de klant zelfs meelopen naar de balie om af te rekenen. Dit kost heel veel tijd.
Met de ActaSmart is dat verleden tijd.

All-in one

Het is een all-in one kassa. Dat houdt in dat je er niet alleen je bestelling mee kunt doen maar ook je voorraad kunt bijhouden. Het device is ook voorzien van een scanner. Hiermee kun je razendsnel artikelen scannen.

Bonprinter

Dit kleine apparaatje komt zelfs met een bonprinter! Dus als de klant een bonnetje wilt, kun je die printen. Je kunt de bon ook mailen mocht de klant dat willen. Dit alles vanuit deze complete kassa.

Administratie

Deze mobiele kassa werkt probleemloos samen met je administratie, keukenmanagement- en voorraadsysteem. Dit resulteert in snelheid, efficiency, betrouwbaarheid en rendement. En extra service voor je klanten.

mobiele kassa

Mobiele kassa hardware

ActaBlue selecteerde twee smartpos-apparaten voor intensief en betrouwbaar horeca- en retailgebruik. De functionaliteit van onze software laat zich niet beperken tot deze twee suggesties, andere merken mobiele kassa’s kunnen ook geschikt zijn.

Tablet kassa

Heb je liever een tablet kassa of al maak je al gebruik van een POS Systeem op een tablet?
ActaSmart POS Systeem draait op een Android tablet maar ook op een vaste opstelling.

Lees hier meer –>

Wil je meer weten?

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op!

+31 (0)88 110 1000