ERP Systeem voor Cash&Carry

In tegenstelling tot traditionele winkels, functioneren cash&carry-bedrijven meer als een groothandel-distributiebedrijf en richten ze zich doorgaans uitsluitend op andere bedrijven (B2B-klanten) in tegenstelling tot de eindconsument. Wat ze vergelijkbaar maakt met een ‘gewone winkel’, is dat klanten ter plaatse moeten betalen voor de gekochte goederen.

Om je cash en carry goed te kunnen managen is een ERP systeem onmisbaar. Dit systeem helpt je als ondernemer je processen te stroomlijnen zoals voorraadbeheer, boekhouding, relatiebeheer, orderinvoer en verwerking. Vaak heb je daarbij ook nog een POS systeem nodig.

|
Voer je gegevens eenmalig in en bespaar tijd.
Verhoog je productiviteit.
Opzoeken van voorraaddetails, inclusief meerdere magazijnlocaties, artikelen in bestelling, nalevering etc
De mogelijkheid om meerdere ‘lopende’ transacties op dezelfde terminal te beheren
Meerdere betaalmethoden, waaronder ‘op rekening’
Integratie met boekhoudsysteem

Onze software is geschikt voor iedere groothandel die zijn voorraadbeheer, orderbeheer en facturatie in één systeem onder wil brengen.
Beheer eenvoudig de staffels per product en klantgroep. Of verdeel je voorraad over verschillende magazijnen en behoud voor iedere locatie altijd inzicht.

Gebruik een barcode scanner

Met een barcode scanner zorg je dat je voorraad altijd actueel is. De producten die gescand zijn worden direct in de voorraad bijgewerkt. Klanten ontvangen zo altijd de juiste producten.

Webshop

ActaBlue helpt je met het inrichten van een webshop voor jou maar ook voor je klanten. Wij koppelen met CCV Shop. De groothandel beheert de hoofd-webshop. De klanten beschikken dan over een eigen webshop die weer gekoppeld is met de hoofd-webshop.

ActaSmart

ActaSmart is de smartpos van ActaBlue. Dit is een mobiele kassa die gekoppeld is aan je administratie. En daarbij kun je ActaSmart dus ook koppelen aan je webshop. Het grote voordeel is dat je geen betaalterminal meer nodig hebt en alles op een plek beheerd. De ActaSmart wordt geleverd op een Sunmi of Pax.

Schapkaartjes

Wanneer je gebruik maakt van ons POS Systeem kun je razendsnel schapkaartjes printen.
Ons POS Systeem genereert een QR code en wat productinformatie en de Brotherprinter print het etiket.

Benieuwd naar meer interessante artikelen?
Mobiele kassa

Mobiele kassa

ActaSmart is een stukje software die van een PDA een kassa maakt gekoppeld aan je administratie. Klanten hoeven niet langer naar de kassa te lopen, daardoor maakt het plaats voor meer persoonlijk contact met de klant.

Email marketing fouten

E-mail marketing fouten

E-mail marketing is nog steeds een effectieve vorm van marketing. Maar er worden ook veel fouten gemaakt, welke?

customer is king

Klantgerichter met CRM

CRM helpt je klantgerichter te zijn omdat je je data centraal hebt staan. Lees hier enkele tips hoe je kan blijven werken aan je klantgerichtheid.