ERP Systeem voor Cash&Carry

In tegenstelling tot traditionele winkels, functioneren cash&carry-bedrijven meer als een groothandel-distributiebedrijf en richten ze zich doorgaans uitsluitend op andere bedrijven (B2B-klanten) in tegenstelling tot de eindconsument. Wat ze vergelijkbaar maakt met een ‘gewone winkel’, is dat klanten ter plaatse moeten betalen voor de gekochte goederen.

Om je cash en carry goed te kunnen managen is een ERP systeem onmisbaar. Dit systeem helpt je als ondernemer je processen te stroomlijnen zoals voorraadbeheer, boekhouding, relatiebeheer, orderinvoer en verwerking. Vaak heb je daarbij ook nog een pos systeem nodig.

|
Voer je gegevens eenmalig in en bespaar tijd.
Verhoog je productiviteit.
Opzoeken van voorraaddetails, inclusief meerdere magazijnlocaties, artikelen in bestelling, nalevering etc
De mogelijkheid om meerdere ‘lopende’ transacties op dezelfde terminal te beheren
Meerdere betaalmethoden, waaronder ‘op rekening’
Integratie met boekhoudsysteem

Onze software is geschikt voor iedere groothandel die zijn voorraadbeheer, orderbeheer en facturatie in één systeem onder wil brengen.
Beheer eenvoudig de staffels per product en klantgroep. Of verdeel je voorraad over verschillende magazijnen en behoud voor iedere locatie altijd inzicht.

Gebruik een barcode scanner

Met een barcode scanner zorg je dat je voorraad altijd actueel is. De producten die gescand zijn worden direct in de voorraad bijgewerkt. Klanten ontvangen zo altijd de juiste producten.

Webshop

ActaBlue helpt je met het inrichten van een webshop voor jou maar ook voor je klanten. Wij koppelen met CCV Shop. De groothandel beheert de hoofd-webshop. De klanten beschikken dan over een eigen webshop die weer gekoppeld is met de hoofd-webshop.

POS Systeem

Naast een webshop is het ook mogelijk om een POS Systeem in een filiaal van een klant te installeren. Wij leveren dan de software en de hardware. Daarbij is het ook mogelijk om de kassa te koppelen aan bijvoorbeeld een boekhoudprogramma.

Schapkaartjes

Wanneer je gebruik maakt van ons POS Systeem kun je razendsnel schapkaartjes printen.
Ons POS Systeem genereert een QR code en wat productinformatie en de Brotherprinter print het etiket.

Het systeem van ActaBlue is buitengewoon geschikt voor groothandels en cash&carry bedrijven omdat we ERP / CRM combineren met een POS Systeem.
Bekijk ook deze stories:

Wil je meer weten?

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op!

+31 (0)88 110 1000

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

en ontvang 4x per jaar tips en updates

Tips om je webshop vindbaar te maken Een gratis kassa app? Is een bestelzuil iets voor jou? Waarom CRM? Ontdek 6 redenen. Tips offerte opstellen POS Systeem voor slijterijen