Bestelzuil in de horeca

Een bestelzuil in de horeca klinkt misschien wat vreemd maar vooral de afgelopen jaren zie je het steeds meer.

Een bestelzuil of self-service kiosk kan dé manier zijn om je omzet te laten groeien zonder je prijzen te hoeven verhogen of in te moeten leveren op klanttevredenheid. Dus dit kan zomaar heel interessant zijn voor kleine ondernemingen.

Bij veel ondernemingen in de horeca is vaak een tekort aan personeel. Op deze manier kun je dat probleem wat opvangen. Het personeel kan zich zo ook meer focussen op het contact maken met de klant, het rondbrengen van eten en service bieden.

  • Automatische synchronisatie met de cloud
  • Blijf verkopen zonder internet
  • De data is altijd beveiligd
  • Maak een eind aan wachtrijen
  • Realtime voorraadbeheer

Is dit dan het einde van service in de vorm van een barman? Nee, want mensen willen ook nog persoonlijke aandacht. En dat krijgen ze ook want ze bestellen en rekenen af, maar daarna is er nog klantcontact. Het stukje irritatie van wachten is dan voorbij. De consument heeft behoefte aan snelheid en gemak. Ook voelen ze zich minder snel opgejaagd wanneer ze voor een bestelzuil staan.

 

Nog een voordeel is: je kunt gemakkelijker je assortiment uitbreiden. Een nieuw product activeer je heel makkelijk in je webshop. Een foto toevoegen en klaar is kees.

De webshop/bestelzuil is gekoppeld aan je bestelzuil en aan je kassa daardoor is het assortiment altijd up to date.

Verhoog je omzet

Mensen geven meer uit bij een bestelzuil. En dat komt omdat consumenten het gevoel van anonimiteit hebben wanneer ze bestellen via een bestelzuil. Onderzoek laat ook zien dat het fysiek ‘spelletjes element’ van een touchscreen ervoor zorgt dat mensen sneller meer bestellen dan ze nodig hebben.

Kom meer te weten

Wat wordt er meer besteld de afgelopen tijd? Welke gerechten worden vaak samen besteld?
Dit is allemaal data waar je makkelijk toegang tot hebt via je zuil. Daardoor ondersteunt het je als ondernemer ook op lange termijn. Je kan beter inschattingen doen qua inkoop en eventuele acties.

Alles schakels werken probleemloos samen met elkaar. Je kassa, boekhouding, keukenmanagement- en voorraadsysteem. Dit resulteert in snelheid, efficiency, betrouwbaarheid en rendement.
En extra service voor je klanten.
Benieuwd naar meer interessante artikelen?
mobiele kassa afrekenen

Wat is SoftPOS?

Wat zijn de voordelen en of nadelen, en voor wie is deze oplossing geschikt?

bestelzuil horeca

Een gratis kassa app?

Het klinkt aanlokkelijk om ook op een kassasysteem te besparen. Maar wat zijn dingen waar je toch even bij stil moet staan?

webshop beveiligen

Hoe beveilig ik mijn webshop?

Het hacken van webwinkel accounts is een reëel gevaar. Je beschikt vaak over privacygevoelige gegevens van consumenten. Hoe kun je als ondernemer je webshop beveiligen?