ActaBlue koppelt met Cikam

Koppeling met Cikam

Onze kassasoftware kan nu ook gekoppeld worden aan een gesloten betaalsysteem van Cikam. Door de hardware en software te koppelen ontstaat er een gesloten concept. De medewerker slaat de producten aan op de kassa en kiest voor de gewenste betaalwijze; pin of contant.
In geval van contant betalen wordt de opdracht automatisch naar het systeem gestuurd en kan de klant de betaling zelfstandig uitvoeren (het systeem geeft automatisch wisselgeld terug). De medewerker kan ondertussen de bestelling klaarmaken of inpakken.

De voordelen van een Cikam Easy Cash systeem:
– Geen ‘open geld’ meer
– Geen diefstal mogelijk
– Geen geld meer tellen
– Geen kasverschillen
– Geen vals geld
– Hygiënisch

koppeling met cikam
Koppeling met Cikam

Koppelen aan je bestelzuil

De systemen kunnen ook gekoppeld worden aan een bestelzuil of self service checkout. Deze zijn niet meer weg te denken uit fastfood restaurants, musea, stadions, bioscopen etc. Een ondernemer realiseert circa 20% meer omzet als een bestelling via een bestelzuil wordt geplaatst. Door de bestelzuilen te koppelen aan de gesloten betaalsystemen van Cikam kunnen alle klanten bestellen en afrekenen via een bestelzuil, ook als ze contant willen afrekenen.

Benieuwd naar meer interessante artikelen?

Een gratis kassa app?

Als startende ondernemer heb je te maken met grote investeringen en onzekere inkomsten. Het klinkt aanlokkelijk om ook op een kassasysteem te besparen. Maar wat zijn dingen waar je toch even bij stil moet staan?

kassa en de belastingdienst

Checklist kassasysteem kopen

Het kiezen van een kassasysteem dat bij jou en je onderneming past, kan best lastig zijn. Bekijk daarom deze korte checklist om je te helpen bij deze keuze.

softpos

Wat is softpos?

Is softpos hetzelfde als een smartpos? Wat zijn de voor- en nadelen? En is het wat voor mij als ondernemer?