0881101000 info@actablue.com

Cloudoplossing

ActaBlue levert een complete cloudoplossing. Je huurt een beveiligde omgeving en verricht je werkzaamheden alsof je op je eigen bureaublad werkt. Je gewenste software staat op onze server. Al het onderhoud wordt door ons gedaan.
De meeste clouddiensten beheren alleen je data. Je huurt een ‘beveiligde omgeving’. Wij bieden méér.

Met de cloudoplossing werk je in de cloud en hoef je niet langer zelf je software aan te schaffen, te beheren en up to date te houden. Je werkt met Remote Apps. Hiermee heb je het gevoel alsof je lokaal werkt maar je werkt veilig in de cloud. Je hoeft ook geen licenties aan te schaffen.

Cloudoplossing

Kostenbesparing

Met de Remote Apps heb je een kosteneffectieve oplossing voor een fluctuerend personeelsbestand of snel veranderende bedrijfsbehoeften. Breid snel uit en geef bijvoorbeeld stagiaires, leveranciers of grote groepen nieuwe werknemers toegang tot bedrijfstoepassingen zonder voor nieuwe servers en kostbare infrastructuur op locatie te hoeven betalen, en schaal vervolgens terug wanneer de bedrijfsbehoeften veranderen.

Veiligheid

ActaBlue biedt een beschermde oplossing voor het leveren van toepassingen. Toepassingen worden nooit verstuurd naar of opgeslagen op apparaten van werknemers. Ze worden gecentraliseerd op hetzelfde vertrouwde en betrouwbare platform dat door supportoverheden, financiële dienstverleners en andere grote organisaties wordt gebruikt om met gevoelige informatie om te gaan. Gebruikers hebben toegang tot hun bedrijfstoepassingen via het met certificaat beveiligde Remote Desktop Protocol van Microsoft.

Je bestanden altijd en overal bereikbaar

Back-up

De realiteit leert dat meer dan 2/3 van de ondernemers meegemaakt heeft dat het maken van backups niet voldoende aandacht kreeg en er belangrijke data verloren ging of ‘zoek‘ was.
Met de clouddienst van ActaBlue staan je gegevens veilig en wij maken dagelijks een back-up.
Met onze clouddienst is je data 24/7 en overal, mits je internetverbinding hebt, benaderbaar.
En het belangrijkste: Deze data is veilig opgeslagen. ActaBlue beheert de Firewalls, Virusscanners en Anti Spyware. Onze beveiligingssoftware is altijd up to date.

Meer weten?

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op!

grow by Daria Moskvina from the Noun Project